What are required to start a new carrier with Cisco CCIE (SP) ?

تم إضافة السؤال من قبل Haseeb Ali , Customer Success Manager (Cisco CSM) , Logicom Distribution
تاريخ النشر: 2014/03/24
Aayush soni
من قبل Aayush soni

CCIE SP is a certification for expert-level SP network engineers who have the skillsrequired to build extensible SP infrastructure. ... Cisco announced a new framework to validate skills required by industries to meet the demand for ... encouraged to have three to five years of job experience before attempting certification