What if we have a particle accelerator ?!

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Mohamed Sayed Mohamed , Personal Trainer , UPTOWN GYM
تاريخ النشر: 2014/03/24
Mahmoud Mohamed Sayed Mohamed
من قبل Mahmoud Mohamed Sayed Mohamed , Personal Trainer , UPTOWN GYM

if we have a particle accelerator ,we will be able to colloid particles and this is very dangerous ,so we have to be carful with it or we will see part of the sun on our earth !