Writing and research goes side by side. How often you need research while writing a book?

تم إضافة السؤال من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation
تاريخ النشر: 2014/03/23
Alema Misilo
من قبل Alema Misilo , Officer for calibration , MIBO Komunikacije d.o.o. Sarajevo

always, even if one know subject very well, it still needs to support hers/his point of wiev