How do you add value in the supply chain? How do you carry out strategic sourcing?

تم إضافة السؤال من قبل Monica Owino , Ag. Procurement Officer , KENYA TOURISM BOARD
تاريخ النشر: 2014/03/23
Abhirup Das
من قبل Abhirup Das , Business Analyst- Corporate , Bhatia Brothers Group

One way to add value in Supply Chain is initiate and execute strategic sourcing projects. These includes vendor base localization and optimization, cost control thru ZBC and spend analysis. Procurement processes can be re engineered and fully system driven, which will reduce non value added activities in turn.