How to configure windows 2008 R2 to backup exchange 2010 database in a DAG setup in order to truncate exchange transaction log files ?

My setup is based on virtualized servers environment

تم إضافة السؤال من قبل Mutasim Mohamed, CISA, ITIL, Cobit, MBA , ICT Manager , Petroneeds Services International
تاريخ النشر: 2013/06/12
Zanfer Abdul Ahad
من قبل Zanfer Abdul Ahad , IT Manager - Technology & Operations , ASGC

This should be present in the backup options. If I'm correct under flush log fies or similar. If that fails you can enable circular loggin as well.