Would it take so much time to be acquainted with the office work in a new office?

تم إضافة السؤال من قبل Neetiyath Saradamma Sreeraman , Principal Private Secretary, Class-I , High Court of Gujarat, Ahmedabad, Gujarat, India, Pin-380060
تاريخ النشر: 2014/03/23
Mobaid Shakeel
من قبل Mobaid Shakeel , MANAGER-CUSTOMER/BUSINESS DEVELOPMENT , Gujarat Enviro Protection And Infrastructure Pvt Ltd

Sometimes yes