Do you consider a professional without having report writing skill, to be fit for today's fast pace job requirement?

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/03/22
Shahid Rajpoot
من قبل Shahid Rajpoot , Philbotnsit , Farooq Hospital

Yes a professional without having report writing skill, to be fit for today's fast pace job requirement