What are the major issues you must add to your daily schedule a project manager?

تم إضافة السؤال من قبل Fredy Makram Labib , R&D manager , Universal for home appliances
تاريخ النشر: 2014/03/22
AmanUllah PMP®
من قبل AmanUllah PMP® , Project Engineer , Technical and Industrial Services Co.

  1. scope baseline
  2. organizational process assets
  3. organizational enviromental factors.

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Ensure that all project team members have a common understanding of the project's current state.