What would U prefer to write on? 1) Politics, 2) Social issues, 3) Economy or 4) Sports?

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/03/21
Samar Saleh
من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com

Social issues mostly.

Emmanuel Wamweta
من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling

Personally, I would love to write about all the above fields because they are all significant, provide a good source of literature and having many alternatives or diversity surely makes one standout of the crowd as good writer.