How to protect the wirless network from crushing the WAP crush ?

تم إضافة السؤال من قبل seif eddine bouzaine , Occuper le post de travail de ELECTRONIQUE , Kachroud, Khanchela
تاريخ النشر: 2014/03/20
Mohammad Waheed Saeed
من قبل Mohammad Waheed Saeed , IT Support Officer , Habib Bank Ltd

i guess WPA2-Personal is most safe to use.

more over to add security to data being transmitted wirelessly i would rather use VPN + IPSEC or some sort of point to point connectivity that encrypts.

Thank you