As a journalist, what excites you about the story you're covering?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/03/19
Muhammad Hossenbaccus
من قبل Muhammad Hossenbaccus , Rédacteur en Chef/Editor in Chief , Contact Press

Hi Samar,

Before answering, I must ask you not to send any question in Arabic as I don't understand. What excites me is the investigative work behind it.