Which of the following is the customer performance driver?

A) Market Share B) Lead Time C) Retention D) Profitability

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Khan , Finance Manager / Chief Accountant , IDEAL ENTERPRISES LLC (Construction & Contracting)IDEAL LINK SOLUTIONS (IT SOFTWARE & HARDWARE)
تاريخ النشر: 2014/03/18
MOHAMED AHMED MAHMOUD SHAALAN shaalan
من قبل MOHAMED AHMED MAHMOUD SHAALAN shaalan , Hr Specialist , at the presidency of the council cabinets of Egypt.

lead time

Youssef El-Rewainy
من قبل Youssef El-Rewainy , Materials and CAPEX Manager , Andalusia Group for Medical Services

Retention.