Is outlook pushing you emails well if you use your account in multiple devices ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Bataweel , IT-Supervisor , M.S.B.EST مؤسسة محمد سعيد بالبيد التجارية
تاريخ النشر: 2014/03/18
Arfath Mohammed.
من قبل Arfath Mohammed. , IT Manager , Hyundai Arabia Company Ltd

what's your ?

i think you want to configure outlook in two systems that time you use these settings mail.domain.com

advanced

tick mark leave a copy of message in server then after click radio button  how many days select

Hassen Mohammed  Alsafi
من قبل Hassen Mohammed Alsafi , IT Operation , KAEC

Well.what do you mean by multiple devices?

Is it different platforms ?

Thanks