"Most of HR Practitioners don't understand the business of their companies". To what extend you Agree/Disagree with this statement? Tell the story

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMMED ABDULAZIZ , مستشار - الموارد البشرية والتحول المؤسسي , DAM
تاريخ النشر: 2014/03/18
hayat ghilovi
من قبل hayat ghilovi

in my opinion  if the employee does not understand his work will provide added and therein lies his proficiency