What's the most perfect program used to calculate the stresses ?

تم إضافة السؤال من قبل Hisham Mahmoud , site engineer , Al-Shamela
تاريخ النشر: 2014/03/17
gaurav gupta
من قبل gaurav gupta

ansys is quite good for cal culating stresses if calculated for beams or other models for loading purposes. for stresses induced due to flow motion or  aero dynamic stresses fluent works much better