Where can I find online tutorials for editing photos with Photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/03/17
Mohamed Bensalah
من قبل Mohamed Bensalah , Fleet Maintenance Coordinator , CPG (Gafsa Phosphate Company)

Check this link.

imran khan
من قبل imran khan , Sr. Graphic Design , Click Media Advertising

psdbox.com

Muhammad Ali Faisal
من قبل Muhammad Ali Faisal , Lead Artist , OZI Technology

There are so many tutorials from beginner to advance level in Digital Tutors.