Which online project management software do you advice for a startup?

تم إضافة السؤال من قبل Yazan Ahmad , programmer , wysada
تاريخ النشر: 2014/03/17
Ahmed Montasser Hasan Ibraheem Farag
من قبل Ahmed Montasser Hasan Ibraheem Farag , Project Manager , Rawafed Tech

Online , I don't know, I never us pm online

zeeshan zia
من قبل zeeshan zia , Mechanical engineer (Intern engineer diesel and turbine ) , Kibtek Power plant

well for startup you can simply use microsoft office but i will suggest you start using Primavera

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

There are many of them. but I can not candidate specific one