Isn’t it a dilemma? Being in the service industry, companies are lacking in providing proper services to the customers.

تم إضافة السؤال من قبل Syed Haider , Founder , I Phenomenal
تاريخ النشر: 2014/03/16
Syed Haider
من قبل Syed Haider , Founder , I Phenomenal

hi,

how do you relate serivce industry with bad design and planning?

Muhammad Adeel Malik CCIE
من قبل Muhammad Adeel Malik CCIE , Lead Consultant (IP & ICT Business Solutions) , Digicel

I absolutely agree with you, Personally i believe there is only one reason , that is bad design and planning