How much chlorine residual water?

What is the rate of the presence of chlorine gas with water?

تم إضافة السؤال من قبل ragabragab hassanhassan , مهندس تشغيل وصيانة , اسالة مياة بغداد _ مشروع ماء الكرخ _ مركز التصفية بالطارمية
تاريخ النشر: 2014/03/14
Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

Clorine and cement don't get along in concrete. But there are additives (cheap) to make concrete even with seawater!

thamaraiselvan selva
من قبل thamaraiselvan selva , Officer , TAGROS India pvt ltd; KALS Breweries india ltd, Malladi drugs and pharmaceutical

>or =0.5ppm