How hard is it to get a job in medical recording in the UAE?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/12
Mohammed Abdul Aleem Siddiqui
من قبل Mohammed Abdul Aleem Siddiqui , Sr.Personnle & Administration Assistant , Amana Steel Buildings.Contg.Co. L.L.C

Its not too hard to get the job in medical recording in the UAE, but its depend upon your qualification, experience and excellence, what valuable qualities you have.....