Do you prefer to upgrade your windows xp professional to Service pack series or not ? why ?

تم إضافة السؤال من قبل Ayman Shorman , Devops Manager , Smart Charging Technologies
تاريخ النشر: 2013/06/12
Praveen Fambeck
من قبل Praveen Fambeck , Systems Administrator , iOM Lanka (Pvt) Ltd

Yes ( basically a service pack is a pack of updates and big fixes in one pack so by installing the service pack most of the bugs that exist in the O/S will be sorted.)