How do you define the term SECRETARY in just very simple words?

تم إضافة السؤال من قبل SHERLEY MUNDUVELIL , (Operations Executive - Public Relations) (MANAGERIAL and Supervisorial level) , Al Shoumoukh Group
تاريخ النشر: 2014/03/13
SMARAGDI FILIPPAKOPOULOU
من قبل SMARAGDI FILIPPAKOPOULOU , Secretary , Public sector (temporary job)

He/she is the office housewife. He/she is carrying out a large load of work but he/she  is seldom appreciated for.