How will I measure your marketing success?

تم إضافة السؤال من قبل Wahaj Hussain , Sales Coordinator , Aldrees Industrial & Trading Co. (Alitco)
تاريخ النشر: 2014/03/13
Muhammad Sajjad Ashraf
من قبل Muhammad Sajjad Ashraf , Product Specialist/Area Sales Manager , Diagnostic

Asa. Wahaj success measurement and of mine .You may need to get my permission or become my Boss sir.

Wahaj Hussain
من قبل Wahaj Hussain , Sales Coordinator , Aldrees Industrial & Trading Co. (Alitco)

Respected Sir,

Every persion his on Boss just belive your  Skills this is a tool of Success.....