How to plan the planing?

تم إضافة السؤال من قبل Naji Mohammed Ali Huaaein Mohammed Ali , مدير موقع , وحدة تنفيذ السدود
تاريخ النشر: 2014/03/12
syed gull hassan shah
من قبل syed gull hassan shah , Personnel Officer , Guris Dubai L.L.C.

1. Target is the  first planner which bestow someone% of planning. And the remaining part of planning is just around the passion to work or getting work from others.