What are your keys to launching a successful new product? Areas of focus include strategy, content development, internal readiness, demand generation.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/12
Shoukat Ali Malik
من قبل Shoukat Ali Malik , Specialties Moderator for Bayt.com community program, , Bayt.com (Middle East # 01 Job website)

Dear as said in your question these all tools are important for the sucessfull of new product.

khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim
من قبل khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim , Chief Accountant , -ElMehy engineering company

I think (( Marketing )) is the key to any new product.