Where can I find more information about Telecom Applications?

تم إضافة السؤال من قبل Osama Abu Quboh , Front End Engineer , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/12
TUHIN SANKAR SAR
من قبل TUHIN SANKAR SAR , Operations and maintenance Engineer , Tata Communications Ltd.

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..............................................................................................................................................................................................................................................................................

Muntaser Hatem Zalloum
من قبل Muntaser Hatem Zalloum , Technical Team Leader , EverteamGS-Intalio

Kindly check this out

http://www.codeproject.com/Articles/10824/Billing-System-Introduction