What are the most common troubles on electronics appliances that needs to solve and not always on that problem?

تم إضافة السؤال من قبل REYNALDO ONTOY , chief technician , University of Mindanao
تاريخ النشر: 2014/03/12
Christine Joy Calinog
من قبل Christine Joy Calinog , Assistant cashier , Racal motorsales corporation

Improper used of electronic appliances and not well knowledge of the product that can be a reason for some troubles.