What are some software can be used for medical coding and billing?

تم إضافة السؤال من قبل Farah Maher , software developer , IT House Solutions
تاريخ النشر: 2013/06/12
Huda Abu Hamdia
من قبل Huda Abu Hamdia , Medical Insurance Coordinator , شركة الصيدليه الاولى Pharmacy-1

ICD-10

SULTAN SHARIFF
من قبل SULTAN SHARIFF , Property Control Co Ordinator , Sultan Bin Abdul Aziz Humanitarian City Al Riyadh KSA

Best Software for Medical Billing and Code Table is Great Plain or  Wipro's Software for Hospitals.

meeran mussammil
من قبل meeran mussammil , Supervisor (Medical Record)- Admin Level , Hospital

Yes MDS -Multi Surveillance system for Medical record and coding according to the ICD-10 and EHR -electronic health record

DAMODARREDDY KUDUMULA
من قبل DAMODARREDDY KUDUMULA , Asst Manager, Medical coding , Sutherland global services

ENCODERPRO