What is endurance?

تم إضافة السؤال من قبل LAMIN JAWARA , room attendant , senegambia beach hotel
تاريخ النشر: 2014/03/11
Khalaf mahdy esaid kebkab Mahdy
من قبل Khalaf mahdy esaid kebkab Mahdy , مستشار قانونى , شركة الجوهرة للصناعات الغذائية

Is stamina when adding functions to increase the worker or the employee or official

and not a complaint of commissioning other work is concerned with all of these