Which "Modifier" you love in 3Ds Max's Modifier list?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ali Faisal , Lead Artist , OZI Technology
تاريخ النشر: 2014/03/06

Scalpel!!!

I downloaded this plugin from a forum somewhere, the best tool for fast sections in any3d model you have.

Naveed Taher
من قبل Naveed Taher , Graphics Designer , Media Partner DMCC

i love UVW mapping, FFD and extrude a lot.

wagdy Elsherbiny
من قبل wagdy Elsherbiny , Senior INTERIOR DESIGNER , ALSHAYA ENTERPRISES

UVW mapping

Huma Huma Ali
من قبل Huma Huma Ali , Graphic Designer , Spice Media

I like FFD, bend and UVW Mapping.

Jawahar Basha
من قبل Jawahar Basha , Graphic Visualiser , United Colour Film LLC

I Love Sweep Modifier

Sorin Ciprian Negru
من قبل Sorin Ciprian Negru , Interior Designer , SC Half Round Pixel SRL

Not sure if I love it but the one I use most is [Edit Poly]

Jithu George
من قبل Jithu George , AutoCAD Draftsman & Interior Designer , Royal Commission for Jubail

Twist