Most critical shut down material in drilling rig.

Please let me know about the shut down material for smooth drilling

تم إضافة السؤال من قبل sajid awan , Snr Store keeper, WHM , Chishtia Sugar, Dewan Salman, Dewan Petroleum & Dewan Drilling
تاريخ النشر: 2014/03/05
Saifeddine Elkamel
من قبل Saifeddine Elkamel , Assistant Driller , Assail Drilling company

power tongs

Chukwuma Oguagbaka
من قبل Chukwuma Oguagbaka , Driller operator , Setraco construction Nigeria limited

Drilling with bentonite mud