Based on experience what is the most accurate earth materials computations software EARTH WORKS 2.5 or CIVIL 3D?

تم إضافة السؤال من قبل altaher kanani , Project manager,Senior survey engineer, Roads designer & Quantity surveyor , petrocost for engineering and investment
تاريخ النشر: 2014/03/04
Badeea AL-BAYATI
من قبل Badeea AL-BAYATI , HSE Manager , العراق المعاصر (ALMCO)

the most accurate earth materials computations software EARTH WORKS 2.5

Tariq Boumedjou
من قبل Tariq Boumedjou , Project Manager , ETP Zinet Mohamed El Hadi

i don't know i use 3ds max