Decision making is a distinct management activity that should be separated from planning, directing and motivating, and controlling activities. T/F?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/03
Hassan Raza
من قبل Hassan Raza , Lieutenant Colonel(Retired), Tamgha i Imtiaz (Military) , Pakistan Army

True but under some circumstances motivation and control of activities may have to be considered