Which one has the highest pay; Truck& Trailer Driver and Bus driver.

Am experinced in both truck trailer driver and bus driver.

تم إضافة السؤال من قبل wycliffe Kwatoya , Bus driver and flight operation representative. , Dyncorp international
تاريخ النشر: 2013/06/11
Abdul Asiis Ibraahim
من قبل Abdul Asiis Ibraahim , Driver , Sahal transportation

hello I am interesting truck and bus driver

Md Arif Choudhary
من قبل Md Arif Choudhary , soudi arabia jezan , mhomahd mustufa jarebi masna Al block

Hi Sr. I'm forklift driver all ruls forklift Experience yers2 .4mha May ph..

inamullah khan
من قبل inamullah khan , ltv driver , 2years in ghantoot cons llc and7years in albaraha public kitchen in fujerah

I have 7years experience ltv driver in uae

kelvin kamuti
من قبل kelvin kamuti , driver , Kenya road transporters

the highest paid is trailer driver