I want to do a Master's degree in Data management, What do you recommend?

تم إضافة السؤال من قبل Fadi Jameel , Engineer , Juma Al Majid Est
تاريخ النشر: 2013/06/11
michael oyeleso
من قبل michael oyeleso , INVENTORY , VAULT/DISPATCH COORDINATOR OFFICER , secureID LTD

(IDPM) Institute of data processing management.I'm currently running a program there too.