How mikrotik can be used to merge two broadband internet connection?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammmad Shamsher Uddin , IT Administrator , China Petroleum Engineering & Construction Corporation (CPECC)
تاريخ النشر: 2014/03/01
Muhammmad Shamsher Uddin
من قبل Muhammmad Shamsher Uddin , IT Administrator , China Petroleum Engineering & Construction Corporation (CPECC)

thnk u bro i got abslutly clear now on merging connections through mikrotik

Mohammad Waheed Saeed
من قبل Mohammad Waheed Saeed , IT Support Officer , Habib Bank Ltd

It can't however it can load balance and alternate packets to both connections at the same time that gives an effect of increase speed on non session based TCP communication e.g. torrents. :)

there is a good guide for it here:

http://aacable.wordpress.com/2011/06/04/mikrotik-4-wan-load-balance-pcc-complete-script-by-zaib/

Thank you