How can improve workers safety if the management having poor commitment in Health and safety?

تم إضافة السؤال من قبل Sanil Kumar , Safety Officer , Target Co.WLL
تاريخ النشر: 2014/03/01
Zaish Ahmad
من قبل Zaish Ahmad , Process Executive , Infosys ltd

Try hard from within you to take the matter to the upper management with friendly negotiations...

else

better you take a different position explaining them the reason

even if cant

then just leave bcz.,safety first