Is Telemedicine a viable implementation to overcome lack of physicians with sufficient experience and expertise in various specialties?

تم إضافة السؤال من قبل Deepu Oommen Kakuzhyil , Field Service & Commissioning Engineer , Tri Alpha Co.
تاريخ النشر: 2014/02/28
gamil abdullah ali alasri
من قبل gamil abdullah ali alasri , MAINTENANCE SUPERVISOR , GRIFFIN COMPANY

yes it is but not the best solution and not in all situation