Do You Think that information technology play an essential part in HR ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/02/28
Kazi Anwar ul Islam Anwar
من قبل Kazi Anwar ul Islam Anwar , Director, HR, Training & Administration , Nitol Niloy Group (NNG)

Yes, IT plays a vital / important role in HR. In maintaining the HR data base and HR accounting the IT has got the prime role to play in updating  the required information.