Why Bayt only published Success Stories ? Why Not we should have Unsuccessful Stories as well ?

تم إضافة السؤال من قبل Kashif Younus , Warranty Supervisor , Mercedes Benz Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2014/02/27
Engineer Kamran Hafeez Chohan Advocate
من قبل Engineer Kamran Hafeez Chohan Advocate , CEO / Owner of Law Firm / Advocate High Court , Brick By Brick (BBB) Law Firm

Bayt must publish both to let the subscribers have fair idea about

Professor G H Qamar  Baloch
من قبل Professor G H Qamar Baloch , linguist , Leidos.com

To get to know about unsuccessful candidates' stories will be wastage of time.

slimen belghit
من قبل slimen belghit , استاذ , وزارة التربية والتعليم

It has not yet been written. on paper