Q1. Can I migrate my siebel database to a altogether different database – say from Oracle to DB2?

تم إضافة السؤال من قبل Aasif Faheem Ansari , Sr. Principal Consultant , Accelalpha
تاريخ النشر: 2014/02/26
Anees Abdul Razzaq
من قبل Anees Abdul Razzaq , Customer Support Executive , Ibex Global

No you cant migrate sieble

ahmed gamal
من قبل ahmed gamal , Full Stack Team Lead , Bond Internet Consultancy UAE

You can use liquibase www.liquibase.com