Research process is not complete without making public a report on the outcomes. Do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation
تاريخ النشر: 2014/02/26
Adnan Ameen Bakather
من قبل Adnan Ameen Bakather , Founder & Managing Director , Consult & Perform

Not necessary. It depends on the objectives and type of the research.