How do you market your ideas to everyone with a very tight deadline ?

تم إضافة السؤال من قبل Reem Zoubaidi , Marketing Manager , Genersys Jordan Ltd.
تاريخ النشر: 2014/02/25
ساره منيسي
من قبل ساره منيسي , مدير قسم الديكوريشن و التسويق الداخلي , ماكرو كاش أند كاري Makro cash and carry

The fastest way is TV, but u need first to choose ur target, BTL marketing is sheeper and more effective and to the point