Which are default master pages in Sharepoint 2010?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Kamran Hyder , Senior UI/UX / Web & Graphic Designer / SharePoint Designer , Saudi Basic Industries Corporation (SABIC)
تاريخ النشر: 2012/12/29
Mohamed Essam Hussien
من قبل Mohamed Essam Hussien , Senior Full Stack engineer , Affinidi

1.
v4.master - This is default master page.
2.
default.master - this is used to support the 2007 user interface 3.
minimal.master 4.
simple.master- it is used for accessdenied.aspx, confirmation.aspx, error.aspx, login.aspx, reqacc.aspx, signout.aspx & webdeleted.aspx pages.

Ibrahim Khatri
من قبل Ibrahim Khatri , Senior Solutions Architect , Confidential

There are two more master pages for application pages as below: application.master applicationv4.master both of above reside at 14 hive folder and used for the application pages.