How to unlock Background?

Click on the image. - Select MODE option. - Select GRAY SCALE option and revert to LAYER. - Double click on the surface. - The background surface will be unlocked. - Another alternative is Select RGB color from IMAGE. - Double click on the image.

تم إضافة السؤال من قبل Mobin Khatib , Accountant , Adinfinitum
تاريخ النشر: 2014/02/23
Farid El Hajj
من قبل Farid El Hajj , Fab Lab Digital Fabrication Technician , Berytech

double click on the image

mohammed adib
من قبل mohammed adib , موظف موارد بشرية , بيبول ان نيد

double click on the foto or pic