What is best software program for maintenance operation Yearly, Monthly and weekly?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed mecky , Maintenanc Manager , SICC
تاريخ النشر: 2014/02/22
Hammad Ur Rehman Khan
من قبل Hammad Ur Rehman Khan , Shift Control Engineer , TNB Remaco Pakistan Pvt. Ltd. (A wholly Owned Subsidiary of Tenaga Nasional Berhad, Malaysia)

IBM's Maximo or SAP depending on the plant or industry you are having