Which of the following is not included in the category of cash?

a. Deposit with banks b. Checks c. Postdated checks d. Money orders

تم إضافة السؤال من قبل Asif Aftab Khan , Head Consumer Credit & Risk Review - Retail Banking Group , MCB Bank Limited - Pakistan
تاريخ النشر: 2014/02/22
Muhammad Umar
من قبل Muhammad Umar , Accounts manager and Internal Auditor , Tabularii Financial Services and Business Consultants

None

Nadia Ahmed Mohammed Saeed
من قبل Nadia Ahmed Mohammed Saeed , T/L. Credi t& Risk , Canar Telecommunication Co. LTD.

Checks&Postdated checks

Akram Massoud
من قبل Akram Massoud , FINANCE MANAGER , Autoexcellence LTD

c. Postdated checks &d. Money orders

Imtiaz Hussain Bugti
من قبل Imtiaz Hussain Bugti , Senior Officer, Credit & Risk , Gulf Finance Corporation - Jeddah

Postdated checks