What kind of documents you enure to have when capitalizing a project/fixed asset/machine/building etc from your capital work in process?

تم إضافة السؤال من قبل Zahid Chandio , Finance Controller , Americana
تاريخ النشر: 2014/02/20
Shinoy Thankappan Padaparambath
من قبل Shinoy Thankappan Padaparambath , Assistant manager Finance , Bodygear International Pvt Ltd

All the Invoices of  original asset , then bills or authorized vouchers for set up cost of project or fixed assset