What it feels like to be a manager for a great company such as Google & Microsoft?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/02/20
Santosh Kumar Jangid Santosh
من قبل Santosh Kumar Jangid Santosh , Area Sales Manager , SP Techno Solution Pvt Ltd

Good Brand Name , That’s it.

Because, I’m just an employee like others  …If it’s about  an owner (Too much feelings….)

Abbass Hotait
من قبل Abbass Hotait , Commercial Manager , Masdar Al Hayat for Food Industries Co. Ltd. (Tamimi Group)

Unfortunatly such manager is not on Bayt.com searching so that we can hear his answer.