Which mode to be used for making photoshop images for printing?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Kamran Hyder , Senior UI/UX / Web & Graphic Designer / SharePoint Designer , Saudi Basic Industries Corporation (SABIC)
تاريخ النشر: 2012/12/27
Roba Al-Assi
من قبل Roba Al-Assi , Brand and Communications Director , Bayt.com

CMYK.

Ahmed Hussein
من قبل Ahmed Hussein , Digital & Social Media - Senior Account Manager , ASD'AA BCW

CMYK

Amit Amberker
من قبل Amit Amberker , Looking for Creative Designing Projects which needs to be Done on Photoshop, Illustrator, CorelDRAW , Freelancer and Self Employed

Yes! I agree with Ahmed Hussein and Roba Al-Assi...

Mohammad  Arif
من قبل Mohammad Arif , Assistant Quality Manger , Sterling Publishers Pvt Ltd

Here we'll focus on the Photoshop modes used for press purposes. They are, in ... MULTICHANNEL (Used to create separated spot color plates) ... All images that are printed in four colour process absolutely have to be converted to CMYK.